STEUN HOTEL LA PUCELLE

Zowel de show, als de projecten die onder de vlag van Hotel la Pucelle uitgevoerd gaan worden zijn bedoeld om mensen die een steuntje kunnen gebruiken te helpen. En dit kost uiteraard geld. Hiervoor kunnen wij uw steun hard gebruiken. U kunt dit doen door een Hotel la Pucelle voucher te kopen van €250,-. Daarmee steunt u voor de periode van 1 jaar dit bijzondere hotel. Daarvoor krijgt u natuurlijk ook iets terug.

Voucher

U kunt uiteraard ook meerdere vouchers kopen. Dan krijgt u naar verhouding meer kaartjes voor de show en de inspirerende Meet Up.

Partnership

Als u breder wilt steunen kan dat uiteraard ook. U wordt dan maatschappelijk partner van Hotel la Pucelle.

Onze maatschappelijke partners

SpRANKELENDE ONDERNEmERSAVOND

Een combinatie van zakelijk netwerken met uw eigen gasten én andere ondernemers in de bijzondere setting van Hotel la Pucelle. Geen echt hotel maar een maatschappelijk project dat mensen verrast en verbindt met échte verhalen van échte mensen.

Wat kunt u verwachten?

Op zaterdagavond 15 juni kunt u samen met uw relaties genieten van een sprankelende theatershow met en door regionaal talent dat na verschillende auditierondes ‘een sleutel’ van Hotel la Pucelle heeft weten te bemachtigen.