Samen eten in de wijk

Een project dat eind april 2019 is gestart is het project ‘Samen eten in de wijk’. Aan lange tafels samen met wijkgenoten genieten van een heerlijke maaltijd. Laagdrempelig en voor iedereen. Stadlander merkt dat er behoefte is aan ontmoeting tussen wijkgenoten. Samen eten verbindt en zorgt voor een ontspannen sfeer. Ga het gesprek met een wijkgenoot aan en leer elkaar een stukje beter kennen.

Hotel la Pucelle maakt het mogelijk om voor slechts €2,50 te komen eten. De avonden worden van tevoren op de website van Hotel la Pucelle aangekondigd. Bij genoeg liefhebbers gaat de avond door. Je betaalt bij binnenkomst €2,50 en krijgt een heerlijke avond voorgeschoteld waarin een stukje Hotel la Pucelle gepresenteerd wordt. Het project wordt mogelijk gemaakt door het verenigde bedrijfsleven wat Hotel la Pucelle een warm hart toedraagt.

OVERIGE PROJECTEN

Samen eten in de wijk

Een project wat eind april 2019 begint is het project: ‘Samen eten in de wijk’. Aan lange tafels samen met wijkgenoten genieten van een heerlijke maaltijd.

Werklokaal

Het stimuleren van de werkgelegenheid in de Stadlander wijken is één van de pijlers van Hotel la Pucelle. In deze gedachte is WerkLokaal opgestart.

radio la pucelle

Naast de artistieke talenten uit de show, zijn er een paar projecten opgestart die samenvallen onder de noemer: Radio la Pucelle.