radio la pucelle

Naast de artistieke talenten uit de show, zijn er een paar projecten opgestart die samenvallen onder de noemer: Radio la Pucelle. Een van de projecten is een samenwerking tussen de Berge muzikant Kubilay Kaya en het JOC (Jongeren Ontmoetings Centrum). Radio la Pucelle is een plek waar jongeren met een beperkt budget de kans krijgen om een nummer te bedenken en produceren. Het nummer dat bedacht wordt, heeft natuurlijk te maken met Hotel la Pucelle. Daarnaast worden er soundscapes gemaakt. Instrumentale, abstracte muziek die bij Hotel la Pucelle de liftmuziek zal zijn. Ook is er een project gestart om schrijftalent te betrekken. Er worden verhalen bedacht over Hotel la Pucelle. Sommige verhalen worden als luisterverhaal in de studio opgenomen en de beste zal worden opgenomen als ouderwets hoorspel.

OVERIGE PROJECTEN

Samen eten in de wijk

Een project wat eind april 2019 begint is het project: ‘Samen eten in de wijk’. Aan lange tafels samen met wijkgenoten genieten van een heerlijke maaltijd.

Werklokaal

Het stimuleren van de werkgelegenheid in de Stadlander wijken is één van de pijlers van Hotel la Pucelle. In deze gedachte is WerkLokaal opgestart.

radio la pucelle

Naast de artistieke talenten uit de show, zijn er een paar projecten opgestart die samenvallen onder de noemer: Radio la Pucelle.