Partnerschap AGIN Timmermans

AGIN Timmermans is voor heel wat organisaties een belangrijke dienstverlener. Als rekeningen niet worden voldaan kan het bedrijf optreden als incassobureau en gerechtsdeurwaarder, maar de specialisten geven tevens volop advies en juridische ondersteuning. En dat alles op een manier die de menselijke kant van betalingsproblemen centraal stelt.

Mensen helpen

Nathalie van Huet en Rob Uytdewilligen  voelen zich nauw betrokken bij de gedachte achter Hotel la Pucelle, net als hun compagnons Martijn Roelands en Nicole Timmermans. Hun bedrijf verzorgt voor Stadlander een aantal diensten, zoals het innen van uitgebleven betalingen. “Altijd op een menselijke manier”, verzekert Rob. “Daar hebben we zelfs als eerste gerechtsdeurwaardersorganisatie een speciaal keurmerk voor ontvangen.” Bij AGIN Timmermans gaan ze er vanuit dat niemand graag schulden heeft en dat je het verst komt als je samen op zoek gaat naar oplossingen.

“Het klinkt misschien raar,” vertelt Nathalie. “Maar het is écht zo. We krijgen achteraf zelfs bedankjes van mensen die eerder grote betalingsproblemen hadden, omdat we ze geholpen hebben daar vanaf te komen.” Rob vult aan: “We adviseren niet alleen opdrachtgevers, maar ook mensen met schulden. We verwijzen  hen bijvoorbeeld  door, naar maatschappelijk werk of een budgetcoach.” Juist omdat AGIN Timmermans op deze manier werkt, mag het bedrijf al zo lang Stadlander bijstaan. “En daar zijn we trots op”, klinkt het uit één mond.

“De wereld een beetje mooier maken, dat kun je ook als deurwaarders en incassobureau”

Achter de voordeur

Als gerechtsdeurwaarders komen de mensen van AGIN Timmermans verder dan de voordeur. Ze weten als geen ander hoe moeilijk sommige mensen het hebben. Maar ze kennen tevens de mooie zijde, van hoe het kan verbeteren als iemand kansen krijgt en daar gebruik van maakt. Rob: “Daarom vinden we Hotel la Pucelle zo mooi, dat biedt mensen ook kansen. We zagen bij een auditie-avond al hoe veel goeds dat oplevert. Daar dragen we met plezier aan bij.” Nathalie vult aan: “En dat doen we graag actief, door mee te denken over de invulling en de vorm van het project. Maar eveneens door bedrijven te wijzen op de mooie netwerkmogelijkheden en op hoe geweldig het is om bij zoiets unieks aan te sluiten. Daarom nodigen we ondernemers graag uit om bij die bijzondere avond te zijn. Voor hen zijn namelijk speciale kaarten te koop, die veel mooie extra’s bieden. Dat mag je als ondernemer niet missen!”

overig nieuws

Klantverhaal: John Belet

Al 68 jaar woont John Belet in de Oranjebuurt in Fort-Zeekant en is daarmee een van de langstzittende huurders van Stadlander. Inmiddels is hij 71 en hij woont…

Lees meer